yo(r)yo(s)
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
yo(r)yo(s)
Λίγα πράγματα που ξέρω για μένα.
Κοζανίτης εν Θεσσαλονίκη δια της Ιταλίας. Φυσικός στη θεωρία και ελεύθερος επαγγελματίας στην πράξη.
Διαβάζω ως επί το πλείστον δοκίμια, μελέτες, αρχαίους κλπ και σχεδόν καθόλου μυθιστορήματα,
(μου αρέσει π.χ. πολύ η μετάφραση των Καζαντζάκη/Κακριδή του Ομήρου),
ακούω μουσική κλασσική, τζαζ, ροκ αλλά και κάθε άλλο είδος αρκεί να ικανοποιεί την ακουστική μου ιδιοσυγκρασία.
Ιστιοπλοώ αγωνιστικά.
Σαν φυσικός δεν γινόταν να μην έρθω σε στενή επαφή με τα μαθηματικά και να μην τα αγαπήσω.
Κάποια στιγμή αγόρασα το πρινκίπια και προσπάθησα να το διαβάσω, ανέλπιδα...
Θέλω να ακούω ανθρώπους που έχουν να πουν κάτι.
Μου αρέσει να μεγαλώνω με το γιο μου.
Κοζανίτης εν Θεσσαλονίκη δια της Ιταλίας. Φυσικός στη θεωρία και ελεύθερος επαγγελματίας στην πράξη.
Διαβάζω ως επί το πλείστον δοκίμια, μελέτες, αρχαίους κλπ και σχεδόν καθόλου μυθιστορήματα,
(μου αρέσει π.χ. πολύ η μετάφραση των Καζαντζάκη/Κακριδή του Ομήρου),
ακούω μουσική κλασσική, τζαζ, ροκ αλλά και κάθε άλλο είδος αρκεί να ικανοποιεί την ακουστική μου ιδιοσυγκρασία.
Ιστιοπλοώ αγωνιστικά.
Σαν φυσικός δεν γινόταν να μην έρθω σε στενή επαφή με τα μαθηματικά και να μην τα αγαπήσω.
Κάποια στιγμή αγόρασα το πρινκίπια και προσπάθησα να το διαβάσω, ανέλπιδα...
Θέλω να ακούω ανθρώπους που έχουν να πουν κάτι.
Μου αρέσει να μεγαλώνω με το γιο μου.
Απ: yo(r)yo(s)
Χαίρομαι πραγματικά που μας δίνεις τη δυνατότητα να σε καλωσορίσουμε και επισήμως στην Επιπεδοχώρα, όπου ελπίζω να καταθέσεις κι εσύ τις απόψεις σου.
Καθώς φαίνεται τα διαβάσματά σου είναι, τουλάχιστον, περισπούδαστα. Και με την ευκαιρία αυτή, (την οποία αρπάζω αμέσως μια και αναφέρεις τον Όμηρο) ίσως θα μπορούσες με ένα δυο σχόλια να μου δώσεις την εκδοχή σου για "τα Μαθηματικά στον Όμηρο", που είναι ένα θέμα το οποίο θα με απασχολήσει άμεσα...
Βλέπεις σ' αυτή τη χώρα συχνά συμβαίνει να ...ζητάω τέτοιου είδους βοήθεια
Και πάλι καλώς μας όρισες!
Υ.Γ.σε αντίθεση με σένα εγώ δεν ιστιοπλοώ αγωνιστικά, αλλά για αρκετά χρόνια ιστιοπλοούσα ... ασυναγώνιστα!
Και επίσης, σε αντίθεση με σένα που σου αρέσει να μεγαλώνεις μαζί με τον γιο σου, άρα μεγαλώνεις μαζί του, εγώ ... ατύχησα, γιατί ο γιος μου έγινε ήδη 23 κι εγώ παραμένω ... παιδί!
Καθώς φαίνεται τα διαβάσματά σου είναι, τουλάχιστον, περισπούδαστα. Και με την ευκαιρία αυτή, (την οποία αρπάζω αμέσως μια και αναφέρεις τον Όμηρο) ίσως θα μπορούσες με ένα δυο σχόλια να μου δώσεις την εκδοχή σου για "τα Μαθηματικά στον Όμηρο", που είναι ένα θέμα το οποίο θα με απασχολήσει άμεσα...
Βλέπεις σ' αυτή τη χώρα συχνά συμβαίνει να ...ζητάω τέτοιου είδους βοήθεια
Και πάλι καλώς μας όρισες!
Υ.Γ.σε αντίθεση με σένα εγώ δεν ιστιοπλοώ αγωνιστικά, αλλά για αρκετά χρόνια ιστιοπλοούσα ... ασυναγώνιστα!
Και επίσης, σε αντίθεση με σένα που σου αρέσει να μεγαλώνεις μαζί με τον γιο σου, άρα μεγαλώνεις μαζί του, εγώ ... ατύχησα, γιατί ο γιος μου έγινε ήδη 23 κι εγώ παραμένω ... παιδί!
Απ: yo(r)yo(s)
nina σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,
χαίρομαι και εγώ που σας βρίσκω !
Τα αναγνώσματα μου μάλλον έχουν να κάνουν με τις αγωνίες του μεγαλώματος παρά με κάτι άλλο...
Για τον Όμηρο και τα μαθηματικά δεν μπορώ να σου πολλά πράγματα.
Μπορείς να κατεβάσεις εδώ www.padamakos.gr/mydocs/ta%20math_omiroy.pdf αρχείο pdf με κάποια σχόλια.
Εφόσον ιστιοπλοούσες μπορείς να καταλάβεις το συναίσθημα....
Όπως λέει και ο ποιητής "και μες την τέχνη πάλι ξεκουράζομαι από την δούλεψή της"
χαίρομαι και εγώ που σας βρίσκω !
Τα αναγνώσματα μου μάλλον έχουν να κάνουν με τις αγωνίες του μεγαλώματος παρά με κάτι άλλο...
Για τον Όμηρο και τα μαθηματικά δεν μπορώ να σου πολλά πράγματα.
Μπορείς να κατεβάσεις εδώ www.padamakos.gr/mydocs/ta%20math_omiroy.pdf αρχείο pdf με κάποια σχόλια.
Εφόσον ιστιοπλοούσες μπορείς να καταλάβεις το συναίσθημα....
Όπως λέει και ο ποιητής "και μες την τέχνη πάλι ξεκουράζομαι από την δούλεψή της"
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης