επεισόδιο 1 - ο στρατιωτης πεζικου riemann80 παρουσιαζεται στο μαθηματικο στρατοπεδο!!
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
επεισόδιο 1 - ο στρατιωτης πεζικου riemann80 παρουσιαζεται στο μαθηματικο στρατοπεδο!!
ο στρατιωτης πεζικου riemann80 παρουσιαζεται ντυμενος με πολιτικα στην πυλη του 6ου συνταγματος πεζικου στην κορινθο.χαρτια,εξετασεις ,ψυχολογος,εμβολια και δε συμμαζευεται.ολα αυτα την πρωτη μερα.
δευτερη μερα πρωινη αναφορα του 1ου λοχου.λοχαγος οναματι c.f.gauss.ολοι βαρανε προσοχες.απο κατω οι ψαρακλες της ιδιας αποκλινουσας σειρας σιγοψιθυριζουν.σημερα ο καρ..ολης ο λοχαγος θα μας πολλαπλασιασει με κατι για να συγκλινουμε.στο στρατο ολοι ειναι προβλεπομενοι.
-riemann80 τσακισου στα μαγειρια,πρεπει να ταισουμε ολο το πρωτο ταγμα σημερα και καθε μερα απο δω και περα
-μαλιστα!! κυριε λοχαγε μεινετε ησυχος θα γινουν ολα οπως τα θελετε.
-μια στιγμη ,μια στιγμη..
-διαταξτε
-εμαθες τον ορκο?
-μαλιστα κυρ λοχαγε
-λεγε
-"ορκιζομαι να φυλαττω πιστην στα μαθηματικα,τους νομους και τα θεωρηματα του ευκλειδη.υποταγην εις την φαντασιαν.να υπακουω προθυμως και ανευ αντιλογιας τας διαταγας των.να μην τας εγκαταλειπω.να υπερασπιομαι μεχρι τελευταιας ρανιδος του αιματος μου τας θεωριας των προγονων μου.να διαγω εν γενει ως πιστος και φιλοτιμος αναλυστας"
-ευγε παιδι μου!
-ευχαριστω κυρ λοχαγε.να τσακιστω τωρα στα μαγειρια?
-εφυγες
ο μαγειρας ειναι απο αλλο πλανητη ως συνηθως.βυσμα του κερατα και πρεπει να του λες παντα "μαλιστα" σ οτι μαλακια και να σου πει.
-στρατιωτη ξερεις οτι 1+1 δε κανει παντα 2?
-μαλιστα κυριε μαγειρα το ξερω
-που το ξερεις?
-στην πραγματικοτητα κυριε μαγειρα 1+1 μπορει να κανει ο,τι θες!
-κι υστερα λεν εμενα τρελο εδω μεσα.
-μαλιστα!
-τι μαλιστα και συ με λες τρελο?
-μαλιστα!!
-5 μερες κρατηση κωλοψαρο
-μα γιατι κυριε μαγειρα?αφου πρεπει να σας λεμε παντα "μαλιστα"
-δε με ενδιαφερει εδω ειναι στρατος και γινεται ο,τι πω εγω .τσακισου να πλυνεις τα καζανια!!
-μαλιστα!!
βραδινη αναφορα ενωπιον του λοχαγου
-γιατι πηρες 5 μερες κρατηση στρατιωτη?
-γιατι ελεγα συνεχως μαλιστα κυρ λοχαγε οπως με διαταξατε!
-πας καλα παιδι μου.αυτο σηκωνει μεχρι τιμητικη αδεια και συ πηρες κρατηση?
-μαλιστα!
-εκανες καλα τη δουλεια σου?
-μαλιστα κυρ λοχαγε τα καθαρισα ολα τελεια!
-ελα παναγια μου αυτο ειναι ανηκουστο,δεν εχει καμια λογικη
-επιτρεπετε κυριε λοχαγε να μιλησω?
-λεγε
-εδω ειναι στρατος εσεις το ξερετε καλυτερα
-και?
-δεν υπαρχει λογικη κυρ λοχαγε
-και γω τι ειμαι τρελος?
-μαλιστααααα!!
-10 μερες κρατηση απο μενα στρατιωτη!!
-ειδατε που σας τα λεγα?
-τι μου λεγες?
-να, λεω συνεχεια "μαλιστα " και με τιμωρειτε.αυτο δεν εχει καμια λογικη
-μα τω θεω εχεις δικιο στρατιωτη αλλα με αποκαλεσες τρελο ετσι δεν ειναι?
-μαλιστα!!
-ε τοτε καλα να παθεις! 10 μερες φυλακη στο κελι (Z10,+,x)
-α πολυ ωραια!! αυριο φευγω
-δεν ακουσες τι σου πα?
-μαλιστα κυρ λοχαγε ακουσα πολυ καλα!
-και γιατι λες οτι θα φυγεις αυριο?
-γιατι στο Z10 που με βαλατε το 10 ισουται με το 0,αρα εχω 0 μερες φυλακη,αρα αυριο φευγω.
-φτου!! παλι εχεις δικιο
-μαλιστα!!
-κοφτο αυτο το μαλιστα μα τσαντιζει
-μαλιστα!!
-απολυεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
και ετσι ο στρατιωτης πεζικου απολυθηκε με καθαρο το κουτελο και την σειρα 09ΒΕΣΣΟ να συνεχιζει κανονικα τη θητεια της συγκλινοντας στον μαγικο αριθμο 364 (και σημερα!!)
δευτερη μερα πρωινη αναφορα του 1ου λοχου.λοχαγος οναματι c.f.gauss.ολοι βαρανε προσοχες.απο κατω οι ψαρακλες της ιδιας αποκλινουσας σειρας σιγοψιθυριζουν.σημερα ο καρ..ολης ο λοχαγος θα μας πολλαπλασιασει με κατι για να συγκλινουμε.στο στρατο ολοι ειναι προβλεπομενοι.
-riemann80 τσακισου στα μαγειρια,πρεπει να ταισουμε ολο το πρωτο ταγμα σημερα και καθε μερα απο δω και περα
-μαλιστα!! κυριε λοχαγε μεινετε ησυχος θα γινουν ολα οπως τα θελετε.
-μια στιγμη ,μια στιγμη..
-διαταξτε
-εμαθες τον ορκο?
-μαλιστα κυρ λοχαγε
-λεγε
-"ορκιζομαι να φυλαττω πιστην στα μαθηματικα,τους νομους και τα θεωρηματα του ευκλειδη.υποταγην εις την φαντασιαν.να υπακουω προθυμως και ανευ αντιλογιας τας διαταγας των.να μην τας εγκαταλειπω.να υπερασπιομαι μεχρι τελευταιας ρανιδος του αιματος μου τας θεωριας των προγονων μου.να διαγω εν γενει ως πιστος και φιλοτιμος αναλυστας"
-ευγε παιδι μου!
-ευχαριστω κυρ λοχαγε.να τσακιστω τωρα στα μαγειρια?
-εφυγες
ο μαγειρας ειναι απο αλλο πλανητη ως συνηθως.βυσμα του κερατα και πρεπει να του λες παντα "μαλιστα" σ οτι μαλακια και να σου πει.
-στρατιωτη ξερεις οτι 1+1 δε κανει παντα 2?
-μαλιστα κυριε μαγειρα το ξερω
-που το ξερεις?
-στην πραγματικοτητα κυριε μαγειρα 1+1 μπορει να κανει ο,τι θες!
-κι υστερα λεν εμενα τρελο εδω μεσα.
-μαλιστα!
-τι μαλιστα και συ με λες τρελο?
-μαλιστα!!
-5 μερες κρατηση κωλοψαρο
-μα γιατι κυριε μαγειρα?αφου πρεπει να σας λεμε παντα "μαλιστα"
-δε με ενδιαφερει εδω ειναι στρατος και γινεται ο,τι πω εγω .τσακισου να πλυνεις τα καζανια!!
-μαλιστα!!
βραδινη αναφορα ενωπιον του λοχαγου
-γιατι πηρες 5 μερες κρατηση στρατιωτη?
-γιατι ελεγα συνεχως μαλιστα κυρ λοχαγε οπως με διαταξατε!
-πας καλα παιδι μου.αυτο σηκωνει μεχρι τιμητικη αδεια και συ πηρες κρατηση?
-μαλιστα!
-εκανες καλα τη δουλεια σου?
-μαλιστα κυρ λοχαγε τα καθαρισα ολα τελεια!
-ελα παναγια μου αυτο ειναι ανηκουστο,δεν εχει καμια λογικη
-επιτρεπετε κυριε λοχαγε να μιλησω?
-λεγε
-εδω ειναι στρατος εσεις το ξερετε καλυτερα
-και?
-δεν υπαρχει λογικη κυρ λοχαγε
-και γω τι ειμαι τρελος?
-μαλιστααααα!!
-10 μερες κρατηση απο μενα στρατιωτη!!
-ειδατε που σας τα λεγα?
-τι μου λεγες?
-να, λεω συνεχεια "μαλιστα " και με τιμωρειτε.αυτο δεν εχει καμια λογικη
-μα τω θεω εχεις δικιο στρατιωτη αλλα με αποκαλεσες τρελο ετσι δεν ειναι?
-μαλιστα!!
-ε τοτε καλα να παθεις! 10 μερες φυλακη στο κελι (Z10,+,x)
-α πολυ ωραια!! αυριο φευγω
-δεν ακουσες τι σου πα?
-μαλιστα κυρ λοχαγε ακουσα πολυ καλα!
-και γιατι λες οτι θα φυγεις αυριο?
-γιατι στο Z10 που με βαλατε το 10 ισουται με το 0,αρα εχω 0 μερες φυλακη,αρα αυριο φευγω.
-φτου!! παλι εχεις δικιο
-μαλιστα!!
-κοφτο αυτο το μαλιστα μα τσαντιζει
-μαλιστα!!
-απολυεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
και ετσι ο στρατιωτης πεζικου απολυθηκε με καθαρο το κουτελο και την σειρα 09ΒΕΣΣΟ να συνεχιζει κανονικα τη θητεια της συγκλινοντας στον μαγικο αριθμο 364 (και σημερα!!)
riemann80- Ευθύγραμμο τμήμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 53
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Τόπος : επανωμη θεσσαλονικης
Απ: επεισόδιο 1 - ο στρατιωτης πεζικου riemann80 παρουσιαζεται στο μαθηματικο στρατοπεδο!!
μάζευε ό,τι σχετικό σου' ρχεται...
Μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βιβλίο με θέμα "στρατός και μαθηματικά" ή καλύτερα "στρατός και παράδοξα", που είναι και πολύ της μόδας, όχι ο στρατός, τα παράδοξα.
Δε θυμάμαι πάντως να έχω δει κάτι με σχετικό θέμα...
Καλό υπόλοιπο στρατιώτη πεζικού riemann80!
(του χρόνου στις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ θα σου κάνουμε ειδικό αφιέρωμα!)
Μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βιβλίο με θέμα "στρατός και μαθηματικά" ή καλύτερα "στρατός και παράδοξα", που είναι και πολύ της μόδας, όχι ο στρατός, τα παράδοξα.
Δε θυμάμαι πάντως να έχω δει κάτι με σχετικό θέμα...
Καλό υπόλοιπο στρατιώτη πεζικού riemann80!
(του χρόνου στις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ θα σου κάνουμε ειδικό αφιέρωμα!)
Απ: επεισόδιο 1 - ο στρατιωτης πεζικου riemann80 παρουσιαζεται στο μαθηματικο στρατοπεδο!!
πλάκα κάνεις ότι είναι πρωτότυπο. Μου άρεσε πολύ!
Bγάλε μόνο σε παρακαλώ το απολύεσαι από το τέλος για να υπάρξει και συνέχεια.
Θα περιμένω με αγωνία τη συνέχεια στρατιώτη Riemann80.
Είθε η λογική του στρατιώτη να δαμάσει την τρέλα του στρατού...
Είθε η τρέλα του στρατιώτη να δαμάσει την λογική του στρατού...
Bγάλε μόνο σε παρακαλώ το απολύεσαι από το τέλος για να υπάρξει και συνέχεια.
Θα περιμένω με αγωνία τη συνέχεια στρατιώτη Riemann80.
Είθε η λογική του στρατιώτη να δαμάσει την τρέλα του στρατού...
Είθε η τρέλα του στρατιώτη να δαμάσει την λογική του στρατού...
ναι,η ιδεα μου ρθε μια μερα στο στρατοπεδο οταν ο λαχαγος αρχιζε να μοιραζει 10 μερες φυλακη στα καλα καθουμενα επειδη μαλλον ειχε φαει καμια παντοφλα απ τη γυναικα του το προηγουμενο βραδυ.
οι ιστοριες ελπιζω να συνεχιστουν καθ ολη τη διαρκεια της θητειας μου.αλλωστε μ αυτα που θα βλεπω νομιζω οτι θα πλυμμηρισω απο ιδεες...
ζητω η παραλογια του στρατου!!
οι ιστοριες ελπιζω να συνεχιστουν καθ ολη τη διαρκεια της θητειας μου.αλλωστε μ αυτα που θα βλεπω νομιζω οτι θα πλυμμηρισω απο ιδεες...
ζητω η παραλογια του στρατου!!
Μπορεί αυτό στο τέλος με το Ζ10 να μην το κατάλαβα αλλά οι ιδέες και η αποτύπωσή τους είναι εξαιρετικές! Συνέχισε, έχεις ήδη αρχίσει να αποκτάς αναγνωστικό κοινό.
Αααα και καλό κουράγιο με το παράλογο, να εύχεσαι να μην γίνει άλογο!
Αααα και καλό κουράγιο με το παράλογο, να εύχεσαι να μην γίνει άλογο!
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
NAI, RIEMANN80, SYMFWNW ME TH VALIOUSA,
OI STRATIWTIKES SOU PERIPETEIES, META THN EPITYXIA POU EXOUN KANEI TA BIBLIA
EKLAIKEYTIKHS EPISTHMHS KA8WS K TA BIBLIA DIAFORWN BLOGGERS,
MPOREI KALISTA KAPOTE NA BGOUN SE BIBLIO
KAI MALISTA ME POLY MEGALH EPITYXIA!!
KALO KOURAGIO,
K KALES EMPNEYSEIS.
K GIA NA MHN KSEXNIOMASTE,
OPWS EIDAME K STO LOGICOMIX, DE THA EINAI H PRWTH FORA POU MEGALES MA8HMATIKES IDEES ANADY8HKAN MESA APO THN PARANOIA TOU STRATOU...
OI STRATIWTIKES SOU PERIPETEIES, META THN EPITYXIA POU EXOUN KANEI TA BIBLIA
EKLAIKEYTIKHS EPISTHMHS KA8WS K TA BIBLIA DIAFORWN BLOGGERS,
MPOREI KALISTA KAPOTE NA BGOUN SE BIBLIO
KAI MALISTA ME POLY MEGALH EPITYXIA!!
KALO KOURAGIO,
K KALES EMPNEYSEIS.
K GIA NA MHN KSEXNIOMASTE,
OPWS EIDAME K STO LOGICOMIX, DE THA EINAI H PRWTH FORA POU MEGALES MA8HMATIKES IDEES ANADY8HKAN MESA APO THN PARANOIA TOU STRATOU...
Τρομερή η παρατήρησή σου tsimuha kamikazi για το θέμα του στρατού!(πρέπει να ξαναδιαβάσω-δω το logicomix, ευκαιρία τώρα που το πήρα πίσω)
Πραγματικά, riemann80, συνέχισε έτσι και θα μιλήσω σε εκδότες για σένα με τα καλύτερα λόγια! Πέρα από βασικό μισθό του εκπαιδευτικού θα έχεις και τα τυχερά σου...
Καλό κουράγιο, ξανά!
Πραγματικά, riemann80, συνέχισε έτσι και θα μιλήσω σε εκδότες για σένα με τα καλύτερα λόγια! Πέρα από βασικό μισθό του εκπαιδευτικού θα έχεις και τα τυχερά σου...
Καλό κουράγιο, ξανά!
τα περιστατικα που μου συμβαινουν ειναι περα απο καθε φαντασια.αυτην την περιοδο βρισκομαι στην κομοτηνη και μαλλον σε λιγο καιρο θα εχω πολλα να γραψω.
οσο για την εκδοση του βιβλιου δεν εχω ιδεα πως μπορει να γινει κατι τετοιο αν και με τρομαζει η ιδεα να βγαλω λεφτα απο αυτο.
ειλικρινα σημερα που μπηκα στο φορουμ μετα απο πολυ καιρο αναπτερωθηκε το ηθικο μου ακομα περισσοτερο και για αυτο σας ευχαριστω πολυ!!
Υ.Γ.1 να στε καλα
Υ.Γ.2 η επομενη ιστορια θα ακολουθησει σιγουρα αλλα δεν ξερω ποτε.
οσο για την εκδοση του βιβλιου δεν εχω ιδεα πως μπορει να γινει κατι τετοιο αν και με τρομαζει η ιδεα να βγαλω λεφτα απο αυτο.
ειλικρινα σημερα που μπηκα στο φορουμ μετα απο πολυ καιρο αναπτερωθηκε το ηθικο μου ακομα περισσοτερο και για αυτο σας ευχαριστω πολυ!!
Υ.Γ.1 να στε καλα
Υ.Γ.2 η επομενη ιστορια θα ακολουθησει σιγουρα αλλα δεν ξερω ποτε.
θα περιμένουμε με αγωνία...
μάζευε εμπειρίες και ιδέες!
Φιλιά στη γκατζολία!
μάζευε εμπειρίες και ιδέες!
Φιλιά στη γκατζολία!
συγγνώμη έχασα κάτι?
γκατζολία τι είναι? Η Κομοτηνή?!
γκατζολία τι είναι? Η Κομοτηνή?!
nai kale!
toso kairo ekei eprepe na to exeis mathei...
tsimuha kamikazi έγραψε:nai kale!
κάτι για Γκιουμουλτζίνα ή έστω κάπως έτσι είχα ακούσει, όχι όμως και "γκατζολία". Αυτό μου θυμίζει ξανθιά με τσόκαρο που βγαίνει από το μπουζουκσίδικο ξημέρωμα και βάλε, πολύ γκατζολία, βρε παιδί μου...
Άντε από τη χαρά μας πάλι ό,τι θέλουμε λέμε!
Ας αφήσουμε μερικά να τα πούμε κι από κοντά!
Τελικά λες να συναντήσουμε τον riemann στην Γκατζολία Γκιουμουλτζίνα!? Ωραία θα είναι. Κοίτα να δεις που αυτή η πόλη θα αναδειχτεί τελικά ο παράξενος ελκυστής της ομάδας!!!!
ahaha...
πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου για τη μπουζουξου Γκατζολία...
δεν ξέρω, ο φίλος μου ο Λευτέρης την έλεγε έτσι, τον θυμάσαι;
που πήγαμε κ φάγαμε στην ταβέρνα που δούλευε...
αλλά αυτός ήταν κ κομματάκι τρελός, οπότε μπορεί να είναι δικός του ο χαρακτηρισμός Γκατζολία...
Θα έχουμε πολλά να πούμε από κοντά, μη φοβάσαι, δεν εξαντλούμαστε...
Νέο υλικό, νέες γνωριμίες, νέες ομιλίες... νιόπαντροι... !
Καλό βράδυ μέχρι τότε...
πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου για τη μπουζουξου Γκατζολία...
δεν ξέρω, ο φίλος μου ο Λευτέρης την έλεγε έτσι, τον θυμάσαι;
που πήγαμε κ φάγαμε στην ταβέρνα που δούλευε...
αλλά αυτός ήταν κ κομματάκι τρελός, οπότε μπορεί να είναι δικός του ο χαρακτηρισμός Γκατζολία...
Θα έχουμε πολλά να πούμε από κοντά, μη φοβάσαι, δεν εξαντλούμαστε...
Νέο υλικό, νέες γνωριμίες, νέες ομιλίες... νιόπαντροι... !
Καλό βράδυ μέχρι τότε...
Νομίζω ότι Γκατζολία αποκαλούν το Νομό Έβρου(και όχι την πόλη της Κομοτηνής) οι φαντάροι(και πολλοί άλλοι) εδώ και πολλά χρόνια από τα πολλά γκατζόλ(γαιδούρια) που υπήρχαν στην περιοχή.
Πηγή: οι αφηγήσεις του αδελφού μου που χάρη στο βύσμα(που δεν είχαμε) παρέμεινε 8 μήνες σε υπέροχο στρατόπεδο έξω από το Διδυμότειχο, στο τέλος τον φέρανε κοντά στον τόπο κατοικίας του(Ν.Καβάλας), στο Νευροκόπι Δράμας!!!!
Υπομονή σε όλους τους στρατευμένους(και μη)!
Το Γκιουμουλτζίνα είναι σωστό(σημαίνει Κομοτηνή) διότι πρόκειται για την ελληνική ονομασία Κουμουτζηνά που κατέληξε να προφέρεται από τους Οθωμανούς Γκιουμουλτζίν-ε/-α και διατηρήθηκε σε όλη τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας.
Πηγή: οι αφηγήσεις του αδελφού μου που χάρη στο βύσμα(που δεν είχαμε) παρέμεινε 8 μήνες σε υπέροχο στρατόπεδο έξω από το Διδυμότειχο, στο τέλος τον φέρανε κοντά στον τόπο κατοικίας του(Ν.Καβάλας), στο Νευροκόπι Δράμας!!!!
Υπομονή σε όλους τους στρατευμένους(και μη)!
Το Γκιουμουλτζίνα είναι σωστό(σημαίνει Κομοτηνή) διότι πρόκειται για την ελληνική ονομασία Κουμουτζηνά που κατέληξε να προφέρεται από τους Οθωμανούς Γκιουμουλτζίν-ε/-α και διατηρήθηκε σε όλη τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας.
Σ΄ευχαριστούμε valiousa για τις πληροφορίες και ευχαριστούμε ιδιαίτερα και την...πηγή σου.
(δε γνώριζα ότι έχεις και αδερφό!).
(δε γνώριζα ότι έχεις και αδερφό!).
valiousa, ησουν πολυ κατατοπιστική!
όντως, ο φίλος μου από τον οποίο έμαθα το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό ήταν εκεί φαντάρος..
ούτε εγώ γνώριζα πως έχεις αδερφό στην Καβάλα!
Τελικά μάλλον η Flatland θα πρέπει να πέφτει κάπου προς.. Ανατολική Μακεδονία!
όντως, ο φίλος μου από τον οποίο έμαθα το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό ήταν εκεί φαντάρος..
ούτε εγώ γνώριζα πως έχεις αδερφό στην Καβάλα!
Τελικά μάλλον η Flatland θα πρέπει να πέφτει κάπου προς.. Ανατολική Μακεδονία!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης