ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΕΖΙΚΟΥ RIEMANN80! ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΕΖΙΚΟΥ RIEMANN80! ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ
Λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω ότι ο στρατιώτης πεζικού RIEMANN80 είναι διοριστέος του ΑΣΕΠ!
Άντε καλός πολίτης και στη συνέχεια συδεροκέφαλος, συνάδελφε!
Άντε καλός πολίτης και στη συνέχεια συδεροκέφαλος, συνάδελφε!
Απ: ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΕΖΙΚΟΥ RIEMANN80! ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ
Στρατιώτη Riemann συγχαρητήρια για το διορισμό σου. Ελπίζω να τα βγάζεις πέρα με την παράλογη λογική του στρατού που βασίζεται σε κάτι "περίεργα" αξιώματα. Αν ψάχνεις μέρος για το διορισμό σου άρχισε να επεξεργάζεσαι την ιδέα της Κομοτηνής (η nina ξέρει...). Ότι χρειαστείς πες μας να βοηθήσουμε. Μέσα τώρα τα κεφάλια. ΠΡΟΣΟΧΗ... ΑΝΑΠΑΥΣΗ
Απ: ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΕΖΙΚΟΥ RIEMANN80! ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ
Συγχαρητήρια!!!!!!
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Συγχαριτήρια κι από μένα riemann80!
Άντε, καλός πολίτης με το καλό και μετά...
καλά και γερά νεύρα στο σχολειό, όποιο και αν είναι!
Άντε, και στα δικά μας οι λεύτερες! LOL!
Άντε, καλός πολίτης με το καλό και μετά...
καλά και γερά νεύρα στο σχολειό, όποιο και αν είναι!
Άντε, και στα δικά μας οι λεύτερες! LOL!
ευχαριστω πολυ ολους σας για τις ευχες!ειναι η πρωτη φορα που εχω ευκαιρια να σας ευχαριστησω μιας και οι εμπλοκες ειναι ατελειωτες.βρισκομαι ηδη στην κομοτηνη στο 646 ΜΚΤΠ ο,τι κιαν σημαινει αυτο.
να στε ολοι καλα.ελπ[ιζω να εχω πιο πολλες ευκαιριες για να μπαινω στο φορουμ!!
να στε ολοι καλα.ελπ[ιζω να εχω πιο πολλες ευκαιριες για να μπαινω στο φορουμ!!
riemann80- Ευθύγραμμο τμήμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 53
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Τόπος : επανωμη θεσσαλονικης
Riemann80 είσαι στην Κομοτηνή!!!
απίστευτο! αύριο θα έρθουμε κι εμείς εκεί.
Πάρε άδεια την Παρασκευή κι έλα το βράδυ να μας βρεις στο γάμο του likan!
απίστευτο! αύριο θα έρθουμε κι εμείς εκεί.
Πάρε άδεια την Παρασκευή κι έλα το βράδυ να μας βρεις στο γάμο του likan!
Καλά, όποιος γράφεται στη flatland πρέπει να μένει ή να περάσει από Κομοτηνή;
5,5 μήνες μετά την εγγραφή μου πέρασα στο μεταπτυχιακό και τώρα ο riemann80 6 μήνες μετά την εγγραφή του έρχεται στην πόλη ως στρατιώτης. Όσο για nina, likan, asimeon, sosta, bilstef ήταν ήδη εκεί.
Τώρα όλα αυτά είναι συμπτώσεις;
5,5 μήνες μετά την εγγραφή μου πέρασα στο μεταπτυχιακό και τώρα ο riemann80 6 μήνες μετά την εγγραφή του έρχεται στην πόλη ως στρατιώτης. Όσο για nina, likan, asimeon, sosta, bilstef ήταν ήδη εκεί.
Τώρα όλα αυτά είναι συμπτώσεις;
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης