Την καλησπέρα μου σε όλους!
+3
likan
riemann80
pouspo
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Την καλησπέρα μου σε όλους!
Μόλις έγινα νέο μέλος στη Χώρα σας!
Εγώ είμαι μαθήτρια τρίτης λυκείου (άρα μάλλον μικρή για εδώ μέσα ) , που δίνει πανελλήνιες με στόχο... ή αρχιτεκτονική ή μαθηματικό.
Αγαπώ τα μαθηματικά, παθιάζομαι λύνοντας ασκήσεις και διεισδύοντας όλο και πιό βαθιά σ' αυτήν την επιστήμη (και σιγά το βάθος στα μαθηματικά του λυκείου!). Έχω διαβάσει 2-3 μαθηματικά μυθιστορήματα τα οποία με συνεπήραν, ειλικρινά... και θα ήθελα πολύ να διαβάσω κι άλλα, αφού παρουσιάζουν μιά πλευρά των μαθηματικών τελείως διαφορετική από αυτήν που είχα συνηθίσει...
Ελπίζω να μην είμαι ένα παράσιτο εδώ μέσα λόγω μικρής ηλικίας, αφού απ'ό,τι πήρε το μάτι μου οι περισσότεροι είστε αρκετά μεγαλύτεροι...
τα λέμε!
Εγώ είμαι μαθήτρια τρίτης λυκείου (άρα μάλλον μικρή για εδώ μέσα ) , που δίνει πανελλήνιες με στόχο... ή αρχιτεκτονική ή μαθηματικό.
Αγαπώ τα μαθηματικά, παθιάζομαι λύνοντας ασκήσεις και διεισδύοντας όλο και πιό βαθιά σ' αυτήν την επιστήμη (και σιγά το βάθος στα μαθηματικά του λυκείου!). Έχω διαβάσει 2-3 μαθηματικά μυθιστορήματα τα οποία με συνεπήραν, ειλικρινά... και θα ήθελα πολύ να διαβάσω κι άλλα, αφού παρουσιάζουν μιά πλευρά των μαθηματικών τελείως διαφορετική από αυτήν που είχα συνηθίσει...
Ελπίζω να μην είμαι ένα παράσιτο εδώ μέσα λόγω μικρής ηλικίας, αφού απ'ό,τι πήρε το μάτι μου οι περισσότεροι είστε αρκετά μεγαλύτεροι...
τα λέμε!
pouspo- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 14/11/2009
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Απ: Την καλησπέρα μου σε όλους!
καλως ηρθες λοιπον και καλη επιτυχια στις πανελληνιες! οσο για τις ηλικιες εδω μεσα μην το σκεφτεσαι.μαθηματικο φορουμ ειναι οχι ληξιαρχειο...
riemann80- Ευθύγραμμο τμήμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 53
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Τόπος : επανωμη θεσσαλονικης
καλως ήρθες pouspo! Αν εξαιρέσεις την θεία nina που είναι λίγο πουρό κατά τα άλλα όλοι οι άλλοι πιτσιρίκια είμαστε Ούτε καν τα 40 έχουμε κλείσει
Καλωσόρισες, μικρή pouspο!
Ε, όχι και παράσιτο! Απόλυτα ευπρόσδεκτη είσαι, εξάλλου όλοι εδώ μέσα είμαστε, αν όχι παιδιά, έφηβοι! Και μην ακούς τα πειράγματα του likan, η θεία-nina είναι η μικρότερη εδώ μέσα, πιο ορεξάτη για ζωή κι από ένα 10χρονο!
Ε, όχι και παράσιτο! Απόλυτα ευπρόσδεκτη είσαι, εξάλλου όλοι εδώ μέσα είμαστε, αν όχι παιδιά, έφηβοι! Και μην ακούς τα πειράγματα του likan, η θεία-nina είναι η μικρότερη εδώ μέσα, πιο ορεξάτη για ζωή κι από ένα 10χρονο!
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
καλώς όρισες κι από μένα και καλή δύναμη στη δύσκολη φετινή χρονιά...
εγώ την αναπολώ τη δική μου αντίστοιχη χρονιά...
Θα μου πεις τώρα πως τη θυμάμαι μετά από τόοοοοσα χρόνια!
Είναι σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα
Όταν αγαπάς το σχολείο, τα τετράδια, τα βιβλία, τα διαβάσματα, δεν έχεις καλή αντίληψη του Χρόνου....
κι ίσως ίσως να μην έχει ούτε αυτός για σένα!
Επιτυχίες!
εγώ την αναπολώ τη δική μου αντίστοιχη χρονιά...
Θα μου πεις τώρα πως τη θυμάμαι μετά από τόοοοοσα χρόνια!
Είναι σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα
Όταν αγαπάς το σχολείο, τα τετράδια, τα βιβλία, τα διαβάσματα, δεν έχεις καλή αντίληψη του Χρόνου....
κι ίσως ίσως να μην έχει ούτε αυτός για σένα!
Επιτυχίες!
pouspo έγραψε:Μόλις έγινα νέο μέλος στη Χώρα σας!
τα λέμε!
Καλωσόρισες!
Μη στενοχωριέσαι.. Με περνάς 5 χρόνια! Η θεία Νίνα με το υπόλοιπο team όπως μας έχουν ήδη διαβεβαιώσει, θα μας προστατεύουν από εξωτερικές εισβολές στην Επιπεδοχώρα!
@nina: Αλήθεια, θα ήταν ενδιαφέρον θέμα να συζητήσουμε γιατί γράψατε το "χρόνο" με κεφαλαίο.
πω πω σύμπτωση!
σήμερα έβλεπα τις φωτογραφίες από το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο!!!
Πολύ χαίρομαι όταν συμβαίνουν κάτι τέτοια, γιατί τότε, σχεδόν ανεξήγητα κι ανερμήνευτα μου δημιουργείται μια αίσθηση πως ο Χρόνος είναι ένα σκοινί που κάνει κόμπους διάφορους, άλλοτε ναυτικούς, ασφαλείας, κι άλλοτε πάλι γιορταστικούς φιόγκους...
Δεν ξέρω γιατί ο Χρόνος μου αρέσει με κεφαλαίο 'χ'!
Ίσως επειδή είναι παιχνιδιάρης. Ίσως επειδή είναι παντού και θα είναι και μετά από μας...Με μικρό είναι σαν να τον απαξιώνω.
(αλλά σε όσα σου έγραψα μόλις τώρα, nasa, μη δίνεις και μεγάλη βαρύτητα...
Χρόνο με το χρόνο, αυτά αλλάζουν.
("χρόνος", με "χ" είναι 365 μέρες στη σειρά, μετρημένες η μια μετά την άλλη...)
σήμερα έβλεπα τις φωτογραφίες από το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο!!!
Πολύ χαίρομαι όταν συμβαίνουν κάτι τέτοια, γιατί τότε, σχεδόν ανεξήγητα κι ανερμήνευτα μου δημιουργείται μια αίσθηση πως ο Χρόνος είναι ένα σκοινί που κάνει κόμπους διάφορους, άλλοτε ναυτικούς, ασφαλείας, κι άλλοτε πάλι γιορταστικούς φιόγκους...
Δεν ξέρω γιατί ο Χρόνος μου αρέσει με κεφαλαίο 'χ'!
Ίσως επειδή είναι παιχνιδιάρης. Ίσως επειδή είναι παντού και θα είναι και μετά από μας...Με μικρό είναι σαν να τον απαξιώνω.
(αλλά σε όσα σου έγραψα μόλις τώρα, nasa, μη δίνεις και μεγάλη βαρύτητα...
Χρόνο με το χρόνο, αυτά αλλάζουν.
("χρόνος", με "χ" είναι 365 μέρες στη σειρά, μετρημένες η μια μετά την άλλη...)
Καλωσορισες και απο μενα!!! Καλη επιτυχια στις πανελληνιες εξετασεις και οσο για την ηλικια μην το σκεφτεσε...οπως ειπε και ο riemann80 μαθηματικο φορουμ ειμαστε οχι ληξειαρχειο...(αναρωτιεμαι αν εγραψα σωστα την λεξη, αλλα δεν με αποσχολει κα πολυ τελικα...εξαλλου μαθηματικος ειμαι ή τουλαχιστον εν δυναμει!!! ) Καλως ηρθες λοιπον στην παρεα μας και καλο κουραγιο!!!
harryf- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2009
Τόπος : Αργυρούπολη, Αθήνα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης