Γεια σας. Είμαι η Δέσποινα
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Γεια σας. Είμαι η Δέσποινα
Χάρηκα πολύ που σας βρήκα, ταξιδεύοντας στο Ιντερνετ. Να είστε όλοι καλά και αισιόδοξοι, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε!
Απ: Γεια σας. Είμαι η Δέσποινα
Δέσποινα, καλωσόρισες!
Χαρήκαμε κι εμείς που μας βρήκες!
Θα μας πεις δυο πράγματα για σένα;
Βασικά, αυτό που με τρώει πάντα είναι το ερώτημα: τι σε έφερε εδώ; Ποιο κυματάκι είδες εκεί που σέρφαρες, σου άρεσε, το διάλεξες και σε ξέβρασε σ' αυτήν εδώ τη χώρα; (αν σου ακούγομαι αδιάκριτη, αγνόησέ με!)
Να είσαι κι εσύ καλά, καλή Σαρακοστή!
Χαρήκαμε κι εμείς που μας βρήκες!
Θα μας πεις δυο πράγματα για σένα;
Βασικά, αυτό που με τρώει πάντα είναι το ερώτημα: τι σε έφερε εδώ; Ποιο κυματάκι είδες εκεί που σέρφαρες, σου άρεσε, το διάλεξες και σε ξέβρασε σ' αυτήν εδώ τη χώρα; (αν σου ακούγομαι αδιάκριτη, αγνόησέ με!)
Να είσαι κι εσύ καλά, καλή Σαρακοστή!
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ποιο κύμα με έφερε εδώ...
Η αγάπη μου για τα Μαθηματικά κυρίως και για το διάβασμα γενικώς.
Αγαπώ πολύ τα βιβλία. Θα μπορούσα να μείνω κλεισμένη ώρες σε ένα βιβλιοπωλείο και να χαζεύω βιβλία.
Επίσης, μ' έφερε και η διάθεση για επικοινωνία, με ανθρώπους που αγαπούν τα ίδια πράγματα με μένα.
Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, δουλεύω πολλές ώρες κάθε μέρα. Έτσι, μοιραία, δεν προλαβαίνω να βγαίνω με παρέες και να κουβεντιάζουμε. Αλλά και οι παρέες μου, εκτός από ένα - δύο άτομα, δεν ασχολούνται με όσα ασχολούμαι εγώ.
Ευτυχώς ο χρόνος που μπορώ να μπαίνω εδώ δεν είναι συγκεκριμένος!
Έτσι είναι τα πράγματα πιο εύκολα.
Μαθαίνω ότι κάτι γίνεται κάπου, αλλά συνήθως εγώ εκείνη την ώρα θα δουλεύω, οπότε δεν μπορώ να πάω...
Εδώ θα μπορώ να είμαι όποτε έχω χρόνο, το βράδυ κυρίως.
Τα λέμε λοιπόν!
Αγαπώ πολύ τα βιβλία. Θα μπορούσα να μείνω κλεισμένη ώρες σε ένα βιβλιοπωλείο και να χαζεύω βιβλία.
Επίσης, μ' έφερε και η διάθεση για επικοινωνία, με ανθρώπους που αγαπούν τα ίδια πράγματα με μένα.
Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, δουλεύω πολλές ώρες κάθε μέρα. Έτσι, μοιραία, δεν προλαβαίνω να βγαίνω με παρέες και να κουβεντιάζουμε. Αλλά και οι παρέες μου, εκτός από ένα - δύο άτομα, δεν ασχολούνται με όσα ασχολούμαι εγώ.
Ευτυχώς ο χρόνος που μπορώ να μπαίνω εδώ δεν είναι συγκεκριμένος!
Έτσι είναι τα πράγματα πιο εύκολα.
Μαθαίνω ότι κάτι γίνεται κάπου, αλλά συνήθως εγώ εκείνη την ώρα θα δουλεύω, οπότε δεν μπορώ να πάω...
Εδώ θα μπορώ να είμαι όποτε έχω χρόνο, το βράδυ κυρίως.
Τα λέμε λοιπόν!
Δεσποινα καλως ορισες! Ευχομαι αυτο το φορουμ να σου δωσει αυτο που εψαχνες! Καλη Σαρακοστη!
harryf- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2009
Τόπος : Αργυρούπολη, Αθήνα
γεια σου Δέσποινα κι από μένα, που οι πολλαπλές μου υποχρεώσεις με κρατούν μακριά από την Επιπεδοχώρα εδώ και πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να ... χάνω επισόδεια
έστω κι έτσι, έστω και ετεροχρονισμένα, μέσα από το φόρουμ αυτό έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάσουμε μια κουβέντα με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με μας
Σε καλωσορίζω, λοιπόν...
έστω κι έτσι, έστω και ετεροχρονισμένα, μέσα από το φόρουμ αυτό έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάσουμε μια κουβέντα με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με μας
Σε καλωσορίζω, λοιπόν...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης