Χρονια Μας Πολλα
+2
tsimuha kamikazi
xalazia
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Χρονια Μας Πολλα
Προσπαθησα να βάλω μια φωτογραφια για τη γιορτη της μητερας.Δεν μπορεσα. Οφειλεται στο οτι μονο οι διαχειριστες μπορουν να προσθετουν ? Περιμενω απαντηση.
xalazia- Σημείο
- Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2008
Τόπος : Θεσσαλονικη
Απ: Χρονια Μας Πολλα
xalazia μπορείς κι εσύ να ανεβάσεις εικονα
στο παραθυράκι που γράφεις το μήνυμα σου
κάτω από το "θέμα" έχει μια σειρά από εργαλεία
το 15ο στη σειρά δείχνει μια φωτογραφία και μία δισκέτα
από εκεί μπορείς να ανεβάσεις εικόνες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου
από το διπλανό κουμπί ανεβάζεις φωτογραφίες που βρίσκονται στο internet [βάζεις το url τους]
ελπίζω να σε κάλυψα
αν έχεις απορίες εδώ θα είμαι
και χρόνια σου πολλάαααα!!!!!!!!!
στο παραθυράκι που γράφεις το μήνυμα σου
κάτω από το "θέμα" έχει μια σειρά από εργαλεία
το 15ο στη σειρά δείχνει μια φωτογραφία και μία δισκέτα
από εκεί μπορείς να ανεβάσεις εικόνες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου
από το διπλανό κουμπί ανεβάζεις φωτογραφίες που βρίσκονται στο internet [βάζεις το url τους]
ελπίζω να σε κάλυψα
αν έχεις απορίες εδώ θα είμαι
και χρόνια σου πολλάαααα!!!!!!!!!
Και κάτι ακόμη..
xalazia θα σε παρακαλούσα κάθε φορά που θέλεις να απαντήσεις σε κάποιον να κάνεις "POST REPLY"
και όχι "NEW TOPIC" !
Το "NEW TOPIC" το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα συζήτησης.
Μετέφερα όλες τις απαντησεις σου στο κατάλληλο θέμα για να μη χανόμαστε
Καλή συνέχεια
xalazia θα σε παρακαλούσα κάθε φορά που θέλεις να απαντήσεις σε κάποιον να κάνεις "POST REPLY"
και όχι "NEW TOPIC" !
Το "NEW TOPIC" το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα συζήτησης.
Μετέφερα όλες τις απαντησεις σου στο κατάλληλο θέμα για να μη χανόμαστε
Καλή συνέχεια
Χρονια Πολλα σε ολες τις μανουλες
xalazia- Σημείο
Σε ευχαριστώ για την ενημερωση και σου ευχομαι καποτε να δημιουργησεις μια ευτυχισμενη οικογενεια.
xalazia- Σημείο
Καλά Χριστούγεννα
Εύχομαι σε όλα τα μέλη της επιπεδοχώρας και τις οικογένειές τους καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και ακόμη περισσότερη όρεξη για διάβασμα και συζήτηση...
Καλές γιορτές
Αν και αναπόφευκτα οι ευχές μου παρείσφρησαν στις άλλες μου δημοσιεύσεις, θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλα τα μέλη, ενεργά και μη, καλή ξεκούραση, καλή κούραση και με υγεία και αγάπη να υποδεχθούν το νέο έτος και κάθε μέρα του!
Θετικές σκέψεις και διενέξεις για το νέο έτος!!!
Θετικές σκέψεις και διενέξεις για το νέο έτος!!!
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μόλις τώρα ανακάλυψα πως γράφετε εδώ!!!
Δεν είχα τσεκάρει το "παρακολούθηση αυτής της ενότητας" και σας έχασα!
Χαίρομαι πολύ που αλληλοευχόμαστε και θέλω κι εγώ να ευχηθώ σε όλους σας να βιώσετε μέσα στο 2009 ό,τι καλύτερο, πέρα από κάθε προσδοκία, κι ακόμη να ευχηθώ το 2008 να ήταν ό,τι χειρότερο ζήσαμε όλοι μας.
φιλιά
Δεν είχα τσεκάρει το "παρακολούθηση αυτής της ενότητας" και σας έχασα!
Χαίρομαι πολύ που αλληλοευχόμαστε και θέλω κι εγώ να ευχηθώ σε όλους σας να βιώσετε μέσα στο 2009 ό,τι καλύτερο, πέρα από κάθε προσδοκία, κι ακόμη να ευχηθώ το 2008 να ήταν ό,τι χειρότερο ζήσαμε όλοι μας.
φιλιά
και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλους μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία, όπως όλοι λένε, πάνω από όλα !!!
Κάνοντας μία αναδρομική ευχή, εύχομαι στον καθέναν, να πραγματοποιηθούν οι ευχές του!!!
Κάνοντας μία αναδρομική ευχή, εύχομαι στον καθέναν, να πραγματοποιηθούν οι ευχές του!!!
asimeon- Ευθύγραμμο τμήμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2008
Τόπος : Κομοτηνή
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης