Χαρτης Αποδράσεων
+4
valiousa
asimeon
nina
LukDag
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Χαρτης Αποδράσεων
Ας δούμε που διάλεξε ο καθένας να ..αποδράσει απο την καθημερινότητα του.
Στείλτε όσοι θέλετε τον προορισμό ( ή τους προορισμούς) των καλοκαιρινών διακοπών σας. Ετσι θα κάνουμε μια μικρή στατιστική και μια ανταλλαγή απόψεων, πανω στην έννοια και τη λογική των καλοκαιρινών επιλογών.
Δικοί μου προορισμοι ήδη: Πήλιο και Λιμενάρια Θάσου
Στείλτε όσοι θέλετε τον προορισμό ( ή τους προορισμούς) των καλοκαιρινών διακοπών σας. Ετσι θα κάνουμε μια μικρή στατιστική και μια ανταλλαγή απόψεων, πανω στην έννοια και τη λογική των καλοκαιρινών επιλογών.
Δικοί μου προορισμοι ήδη: Πήλιο και Λιμενάρια Θάσου
LukDag- Σημείο
- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Απ: Χαρτης Αποδράσεων
γεια σου LukDag!
είχα αρχίσει να πιστεύω πως μας ξέχασες!
εγώ πήγα στη Χαλκιδική για διακοπές κι εκεί θα ξαναπάω.
Περιμένω να δω πόσοι θα σου απαντήσουν για τον τόπο των διακοπών τους, αλλά και τη μικρή στατιστική πάνω "στην έννοια και τη λογική των διακοπών"!
Πώς την εννοείς?
Μήπως να γράφαμε και το λόγο της συγκεκριμένης επιλογής μας?
είχα αρχίσει να πιστεύω πως μας ξέχασες!
εγώ πήγα στη Χαλκιδική για διακοπές κι εκεί θα ξαναπάω.
Περιμένω να δω πόσοι θα σου απαντήσουν για τον τόπο των διακοπών τους, αλλά και τη μικρή στατιστική πάνω "στην έννοια και τη λογική των διακοπών"!
Πώς την εννοείς?
Μήπως να γράφαμε και το λόγο της συγκεκριμένης επιλογής μας?
γειά σας και από μένα...
επειδή κάποιες υποχρεώσεις με κρατάνε κυρίως στην Κομοτηνή μέχρι στιγμής μπόρεσα να ξεφύγω μόνο ένα τετραήμερο στη Σαμοθράκη. Νησί με φοβερή φυσική ομορφιά, ειδικά οι βάθρες του Φονιά είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχω πάει. Υπάρχει αρχαιολογικός χώρος και η χώρα είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Όσο για μέρη που μπορείτε να καθίσετε τα καφενεδάκια στη χώρα είναι φοβερά- ψάξτε το Λευκό Πυργο για πολύ νόστιμα και φρέσκα γλυκά και έξω ακριβώς από το φονιά υπάρχει η "Γέφυρα", μια μπυρίτσα με ποικιλία μετά το περπάτημα και το μπάνιο είναι super. Ακούγεται λίγο σα διαφήμιση, αλλά μου αρέσει να το κάνω για μαγαζιά που με σέβονται.
Τα μειονεκτήματα: δεν έχει καλές παραλίες και αν σας ενδιαφέρει η νυχτερινή ζωή μάλλον θα πρέπει να πάτε αλλού. Από χρήματα, μένοντας σε καμπινγκ από Πέμπτη μεσημέρι μέχρι Κυριακή απόγευμα με αυτοκίνητο και επιπλέον πρωινό στο κάμπινγκ - καφέ- φαγητό - ποτό/καφέ κάθε μέρα ~170 ευρώ συνολικά με τα εισητήρια.
Θα ήθελα να ακούσω πέρα από το πού πήγε ο καθένας και τις εντυπώσεις του μαζί με προτάσεις.
Καλές διακοπές... (συνεχίζουμε ενδεχομένως με Ηράκλειο για 10^??? φορά ή/και ξανά Σαμοθράκη και καταλήγουμε με Αθήνα)
επειδή κάποιες υποχρεώσεις με κρατάνε κυρίως στην Κομοτηνή μέχρι στιγμής μπόρεσα να ξεφύγω μόνο ένα τετραήμερο στη Σαμοθράκη. Νησί με φοβερή φυσική ομορφιά, ειδικά οι βάθρες του Φονιά είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχω πάει. Υπάρχει αρχαιολογικός χώρος και η χώρα είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Όσο για μέρη που μπορείτε να καθίσετε τα καφενεδάκια στη χώρα είναι φοβερά- ψάξτε το Λευκό Πυργο για πολύ νόστιμα και φρέσκα γλυκά και έξω ακριβώς από το φονιά υπάρχει η "Γέφυρα", μια μπυρίτσα με ποικιλία μετά το περπάτημα και το μπάνιο είναι super. Ακούγεται λίγο σα διαφήμιση, αλλά μου αρέσει να το κάνω για μαγαζιά που με σέβονται.
Τα μειονεκτήματα: δεν έχει καλές παραλίες και αν σας ενδιαφέρει η νυχτερινή ζωή μάλλον θα πρέπει να πάτε αλλού. Από χρήματα, μένοντας σε καμπινγκ από Πέμπτη μεσημέρι μέχρι Κυριακή απόγευμα με αυτοκίνητο και επιπλέον πρωινό στο κάμπινγκ - καφέ- φαγητό - ποτό/καφέ κάθε μέρα ~170 ευρώ συνολικά με τα εισητήρια.
Θα ήθελα να ακούσω πέρα από το πού πήγε ο καθένας και τις εντυπώσεις του μαζί με προτάσεις.
Καλές διακοπές... (συνεχίζουμε ενδεχομένως με Ηράκλειο για 10^??? φορά ή/και ξανά Σαμοθράκη και καταλήγουμε με Αθήνα)
asimeon- Ευθύγραμμο τμήμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2008
Τόπος : Κομοτηνή
asimeon,
έτσι όπως την περιγράφεις τη Σαμοθράκη, με κάνεις να μετανιώνω οικτρά που, ενώ ήμουν ένα χρόνο στην Κομοτηνή, δεν το αποφάσισα τελικά να πάω... Δυο φορές μόνο έφτασα Αλεξανδρούπολη και την είδα από μακριά!
Κι έτσι όπως τα λες είναι ακριβώς ό,τι προτιμώ , παρόλο που κόλλησα στη Χαλκιδική λόγω εξοχικού, και τελικά δεν ξεκουνάω, αυτό που πραγματικά θα με κάνει να νιώσω διακοπές είναι κάτι σαν τη Σαμοθράκη, όπου εύχομαι κάποια στιγμή να πάω...
καλά να περνάς και να δώσεις πολλά φιλιά στην...ωραία πλατεία της Κομοτηνής!
έτσι όπως την περιγράφεις τη Σαμοθράκη, με κάνεις να μετανιώνω οικτρά που, ενώ ήμουν ένα χρόνο στην Κομοτηνή, δεν το αποφάσισα τελικά να πάω... Δυο φορές μόνο έφτασα Αλεξανδρούπολη και την είδα από μακριά!
Κι έτσι όπως τα λες είναι ακριβώς ό,τι προτιμώ , παρόλο που κόλλησα στη Χαλκιδική λόγω εξοχικού, και τελικά δεν ξεκουνάω, αυτό που πραγματικά θα με κάνει να νιώσω διακοπές είναι κάτι σαν τη Σαμοθράκη, όπου εύχομαι κάποια στιγμή να πάω...
καλά να περνάς και να δώσεις πολλά φιλιά στην...ωραία πλατεία της Κομοτηνής!
Καλησπέρα κι από μένα!
Οι δικές μου διακοπές ήταν στη Σκιάθο λόγω του Θαλή και στη Σάμο για το γάμο της καλύτερής μου φίλης. Στη Σάμο όμως πήγα και πέρυσι και θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως. Γενικά, τα δυσπρόσιτα μέρη είναι τα καλύτερα. Η νυχτερινή ζωή δεν είναι αυτό που ζητάω από τις διακοπές μου, ίσως για αυτό να μου αρέσουν. Έχει αρκετά πράγματα να δεις, αυτό που αξίζει είναι το Ηραίον, το Ευπαλείνιο Όρυγμα και νομίζω(διότι δεν κατάφερα να πάω) οι Καταρράκτες κοντά στην παραλία Ποτάμι έξω από το Καρλόβασι.
Πολύ θετικό για το νησί είναι οι προσιτές τιμές και ταυτόχρονα τα υπέροχα -μαγειρεμένα- φαγητά(από τα 7 μαγαζιά που πήγαμε μόνο σε 1 δεν φάγαμε καλά). Οι περισσότερες παραλίες είναι καλές(πέτρα), τα νερά υπέροχα αρκεί να αντέχετε το κρύο διότι εχει αρκετά κρύα ρεύματα(υπάρχει όμως παραλία κοντά στο Βαθύ με κανονικό νερό).
Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να βρω είναι η απόσταση. Το πλοίο από Καβάλα κάνει 20ώρες, από Αθήνα γύρω στις 15 ***διορθώνω! μου είπαν ότι υπάρχει πλοίο από Πειραιά που κάνει μόνο 6,5 ώρες, το 15 ίσως είναι το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη*** και μπορεί να είναι κουραστικό αν έχει αέρα. Υπάρχει και η λύση του αεροπλάνου(154€ μετ' επιστροφής απευθείας από Θεσ/νικη) αρκεί να κλείσεις εισιτήριο εγκαίρως.
Φέτος το καλοκαίρι οι διακοπές συνεχίζονται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου(ένα χωριό της Καβάλας), το πέρασμα στη Θάσο είναι κλασικό, όπως και τα μπάνια στην αμμόγλωσσα της Κεραμωτής. Επιπλέον, μονοήμερες εξορμήσεις στο βουνό(βλέπε Στενά Νέστου).
Πιθανότα στην εκπνοή του καλοκαιριού(τέλος Σεπτέμβρη... ) να ακολουθήσει και 2μερο σε παραλίες της Κατερίνης.
Οι δικές μου διακοπές ήταν στη Σκιάθο λόγω του Θαλή και στη Σάμο για το γάμο της καλύτερής μου φίλης. Στη Σάμο όμως πήγα και πέρυσι και θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως. Γενικά, τα δυσπρόσιτα μέρη είναι τα καλύτερα. Η νυχτερινή ζωή δεν είναι αυτό που ζητάω από τις διακοπές μου, ίσως για αυτό να μου αρέσουν. Έχει αρκετά πράγματα να δεις, αυτό που αξίζει είναι το Ηραίον, το Ευπαλείνιο Όρυγμα και νομίζω(διότι δεν κατάφερα να πάω) οι Καταρράκτες κοντά στην παραλία Ποτάμι έξω από το Καρλόβασι.
Πολύ θετικό για το νησί είναι οι προσιτές τιμές και ταυτόχρονα τα υπέροχα -μαγειρεμένα- φαγητά(από τα 7 μαγαζιά που πήγαμε μόνο σε 1 δεν φάγαμε καλά). Οι περισσότερες παραλίες είναι καλές(πέτρα), τα νερά υπέροχα αρκεί να αντέχετε το κρύο διότι εχει αρκετά κρύα ρεύματα(υπάρχει όμως παραλία κοντά στο Βαθύ με κανονικό νερό).
Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να βρω είναι η απόσταση. Το πλοίο από Καβάλα κάνει 20ώρες, από Αθήνα γύρω στις 15 ***διορθώνω! μου είπαν ότι υπάρχει πλοίο από Πειραιά που κάνει μόνο 6,5 ώρες, το 15 ίσως είναι το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη*** και μπορεί να είναι κουραστικό αν έχει αέρα. Υπάρχει και η λύση του αεροπλάνου(154€ μετ' επιστροφής απευθείας από Θεσ/νικη) αρκεί να κλείσεις εισιτήριο εγκαίρως.
Φέτος το καλοκαίρι οι διακοπές συνεχίζονται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου(ένα χωριό της Καβάλας), το πέρασμα στη Θάσο είναι κλασικό, όπως και τα μπάνια στην αμμόγλωσσα της Κεραμωτής. Επιπλέον, μονοήμερες εξορμήσεις στο βουνό(βλέπε Στενά Νέστου).
Πιθανότα στην εκπνοή του καλοκαιριού(τέλος Σεπτέμβρη... ) να ακολουθήσει και 2μερο σε παραλίες της Κατερίνης.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την valiousa στις Κυρ 3 Αυγ 2008 - 0:54, 1 φορά
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
valiousa έγραψε:
αυτό είναι καλοκαίρι!!!
Να περνάς καλά κι αν στο Νέστο έχει εκδηλώσεις ενημέρωσέ μας
φιλιά
Εγώ ξεκίνησα από Σκιάθο (βλ. Θαλής) συνεχίζω στο εξοχικό (Μέση Ροδόπης, όπου κερνάω σουβλάκι, ρετσίνα και για τους "Σκιαθήτες" έχει και τσιπουράκι, nina σε περιμένω!). Σε λίγες μέρες θα βρεθώ Αθήνα για να καλωσορίσω στη ζωή την ανηψιά μου και μετά πιθανόν Χαλκιδική. Μέχρι το Σεπτέμβρη... "κάθε μέρα είναι διακοπές"!
ΥΓ. Συγχωρήστε μου την απουσία από την flatland θα επιστρέψω δριμύτερος και ανανεωμένος...
ΥΓ. Συγχωρήστε μου την απουσία από την flatland θα επιστρέψω δριμύτερος και ανανεωμένος...
άντε likan,
κι εγώ που νόμισα ότι χάθηκες λόγω ανηψιάς!
αύριο φεύγω για τον Άγιο Νικόλαο, Νάουσας κι ύστερα Χαλκιδική, αν δε βρεθούμε εκεί, τότε θα έρθω οπωσδήποτε Κομοτηνή.
φιλιά σε όλους
κι εγώ που νόμισα ότι χάθηκες λόγω ανηψιάς!
αύριο φεύγω για τον Άγιο Νικόλαο, Νάουσας κι ύστερα Χαλκιδική, αν δε βρεθούμε εκεί, τότε θα έρθω οπωσδήποτε Κομοτηνή.
φιλιά σε όλους
Καλησπέρα nina, likan!
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση. Δεν νομίζω να τα καταφέρω όμως το φθινόπωρο θα περάσω σίγουρα από Κομοτηνή να σας δω.
Καλώς να τη δεχτείτε τη μικρή!(Δηλαδή σε λίγο θα είσαι ο θείος likan;)
Θέλεις ενημέρωση, θεία nina, για τις εκδηλώσεις πλάι στο ποτάμι; Ακολούθησε το link: http://www.xanthi.gr/index.php?tmp=2&id=203498&path=1134
και θα δεις το αναλυτικό πρόγραμμα.
Να 'ρθείτε όμως και στην Καβάλα, υπάρχει το Φεστιβάλ Φιλίππων, μπείτε στη σελίδα: http://www.filippoifestival.gr/ και κατεβάστε το πρόγραμμα.
Το Cosmopolis το χάσατε, αλλά θα το μάθετε για τον επόμενο χρόνο: http://www.kavala-cosmopolis.com/.
Χάρηκα που ξαναμιλήσαμε κι ελπίζω να επικοινωνήσουν κι άλλοι.
Καλοκαιράκι καλοκαιράκι...
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση. Δεν νομίζω να τα καταφέρω όμως το φθινόπωρο θα περάσω σίγουρα από Κομοτηνή να σας δω.
Καλώς να τη δεχτείτε τη μικρή!(Δηλαδή σε λίγο θα είσαι ο θείος likan;)
Θέλεις ενημέρωση, θεία nina, για τις εκδηλώσεις πλάι στο ποτάμι; Ακολούθησε το link: http://www.xanthi.gr/index.php?tmp=2&id=203498&path=1134
και θα δεις το αναλυτικό πρόγραμμα.
Να 'ρθείτε όμως και στην Καβάλα, υπάρχει το Φεστιβάλ Φιλίππων, μπείτε στη σελίδα: http://www.filippoifestival.gr/ και κατεβάστε το πρόγραμμα.
Το Cosmopolis το χάσατε, αλλά θα το μάθετε για τον επόμενο χρόνο: http://www.kavala-cosmopolis.com/.
Χάρηκα που ξαναμιλήσαμε κι ελπίζω να επικοινωνήσουν κι άλλοι.
Καλοκαιράκι καλοκαιράκι...
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Χαρτης Αποδράσεων
Τι να πω, σας χαίρομαι πραγματικά, εύχομαι να περνάτε καλά.
Τόσο ωραία μέρη και τέτοια όρεξη !!
εγώ πάω κρήτη τουλάχιστον για ένα χρόνο, λόγω επαγγελματικών
υποχρεώσεων κι έτσι δεν προλαβαίνω κάτι άλλο πριν τις 20 του μηνός
που φεύγω.
Πέρασα όμως πολύ ωραία στην Εύβοια, από βόριο άκρο (Ελληνικά)
μέχρι νότιο (Ποτάμι), όπου έμεινα 2-ημερα και 3-ημερα
και ενδιάμεσους σταθμούς: δίπλα στην χιλιαδού (ανεμάκι) και σαρακίνικο
επίσης από 2-3 μέρες.
Στους δύο ακραίους προορισμούς είχε από ένα ταβερνάκι, ιδιαίτερα στο
ποτάμι είναι πολύ γραφικό, με μεγάλο παρελθόν και πολύ καλά φαγητά,
ενώ στους μεσαίους (ανεμάκι και σαρακίνικο) δεν υπάρχει ούτε νερό, οπότε
πρέπει να είσαι παιδί φρονίμου. . .
Ελπίζω να πήρε κάποιες . . . "διαστάσεις" το πράγμα.
Καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιστροφή.
Υ.Γ. Ίσως λόγω μετακόμισης να μην πάω διακοπές, αλλά δυτυχώς θα έχουμε
επικοινωνία με διακοπές, που όμως ελπίζω να αποκατασταθεί μετά την
εγκατάστασή μου εκεί.
Τόσο ωραία μέρη και τέτοια όρεξη !!
εγώ πάω κρήτη τουλάχιστον για ένα χρόνο, λόγω επαγγελματικών
υποχρεώσεων κι έτσι δεν προλαβαίνω κάτι άλλο πριν τις 20 του μηνός
που φεύγω.
Πέρασα όμως πολύ ωραία στην Εύβοια, από βόριο άκρο (Ελληνικά)
μέχρι νότιο (Ποτάμι), όπου έμεινα 2-ημερα και 3-ημερα
και ενδιάμεσους σταθμούς: δίπλα στην χιλιαδού (ανεμάκι) και σαρακίνικο
επίσης από 2-3 μέρες.
Στους δύο ακραίους προορισμούς είχε από ένα ταβερνάκι, ιδιαίτερα στο
ποτάμι είναι πολύ γραφικό, με μεγάλο παρελθόν και πολύ καλά φαγητά,
ενώ στους μεσαίους (ανεμάκι και σαρακίνικο) δεν υπάρχει ούτε νερό, οπότε
πρέπει να είσαι παιδί φρονίμου. . .
Ελπίζω να πήρε κάποιες . . . "διαστάσεις" το πράγμα.
Καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιστροφή.
Υ.Γ. Ίσως λόγω μετακόμισης να μην πάω διακοπές, αλλά δυτυχώς θα έχουμε
επικοινωνία με διακοπές, που όμως ελπίζω να αποκατασταθεί μετά την
εγκατάστασή μου εκεί.
dama- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2008
Τόπος : Αγ. Ανάργυροι (Αθήνα)
dama να ξέρεις πως σε θεωρώ τυχερό!
Η Κρήτη είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους μου προορισμούς και παρόλο που οι "σύντεκνοι" μας εκεί μας καλούν και μας ξανακαλούν δεν το αποφασίζουμε συχνά...
Αν πήγαινα κι εγώ για δουλειά στην Κρήτη, θα είχα την αίσθηση πως θα ήμουν σε μόνιμες διακοπές!
Άντε, τώρα θυμήθηκα τις γεύσεις της και τις μυρωδιές της και μου φαίνεται πως...θα τηλεφωνήσω τη συντέκνισα!
Καλά να περάσεις στην Κρήτη, λοιπόν. Σε ποιο μέρος θα πας;
Η Κρήτη είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους μου προορισμούς και παρόλο που οι "σύντεκνοι" μας εκεί μας καλούν και μας ξανακαλούν δεν το αποφασίζουμε συχνά...
Αν πήγαινα κι εγώ για δουλειά στην Κρήτη, θα είχα την αίσθηση πως θα ήμουν σε μόνιμες διακοπές!
Άντε, τώρα θυμήθηκα τις γεύσεις της και τις μυρωδιές της και μου φαίνεται πως...θα τηλεφωνήσω τη συντέκνισα!
Καλά να περάσεις στην Κρήτη, λοιπόν. Σε ποιο μέρος θα πας;
Κατ' αρχάς, nina συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντησή μου.
Θα πάω στο Ρέθυμνο, φυσικά αν βρεθεί κανείς εκεί ας με ενημερώσει, είστε
όλοι ευπρόσδεκτοι, θα είναι μεγάλη χαρά για 'μένα να σας γνωρίσω από κοντά.
Καλή συνέχεια στις διακοπές σας!!!
Θα πάω στο Ρέθυμνο, φυσικά αν βρεθεί κανείς εκεί ας με ενημερώσει, είστε
όλοι ευπρόσδεκτοι, θα είναι μεγάλη χαρά για 'μένα να σας γνωρίσω από κοντά.
Καλή συνέχεια στις διακοπές σας!!!
dama- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2008
Τόπος : Αγ. Ανάργυροι (Αθήνα)
Ρέθυμνο! Πανέμορφη πόλη.
Το νότιο Ρέθυμνο, Σπήλι, Ακούμια, Τριόπετρα, είναι μαγευτικό!
Στην ψαροταβέρνα του Παυλή, που είναι στην Τριόπετρα, το επίνειο των Ακουμίων, αγναντεύεις τον Ανατολικό άνεμο να μάχεται με το Δυτικό και μια να κρατάει ο ένας μια ο άλλος, με τα χνάρια τους, άσπρα κύματα στο βάθος της θάλασσας, να μαρτυρούν ποιος από τους δυο κερδίζει έδαφος...
κι αν στο μεταξύ έχεις ποτιστεί και με κάμποση ρακή, εεε τότε είναι που συνθέτεις μαντινάδες!
Καλά να περάσεις, dama.
Το νότιο Ρέθυμνο, Σπήλι, Ακούμια, Τριόπετρα, είναι μαγευτικό!
Στην ψαροταβέρνα του Παυλή, που είναι στην Τριόπετρα, το επίνειο των Ακουμίων, αγναντεύεις τον Ανατολικό άνεμο να μάχεται με το Δυτικό και μια να κρατάει ο ένας μια ο άλλος, με τα χνάρια τους, άσπρα κύματα στο βάθος της θάλασσας, να μαρτυρούν ποιος από τους δυο κερδίζει έδαφος...
κι αν στο μεταξύ έχεις ποτιστεί και με κάμποση ρακή, εεε τότε είναι που συνθέτεις μαντινάδες!
Καλά να περάσεις, dama.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Γειά σας είμαι νέος πολίτης της επιπεδοχώρας και το ονομά μου είναι Ευα είμαι μαθηματικός , τα τελευταία χρόνια διαβάζω μαθηματική λογοτεχνία και έχω ενθουσιαστεί, βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την λέσχη ανάγνωσης και αποφάσισα να γίνω κατοικος αυτής της χώρας αν βέβαια συμφωνειτε και υπόλοιποι κάτοικοι της επιπεδοχώρας.
καληνύχτα !!!
καληνύχτα !!!
eva- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 26/08/2008
Τόπος : ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
και βέβαια συμφωνούμε και σε καλωσορίζουμε!
Προσωπικά θα χαιρόμουν πολύ αν μας πρότεινες κάποια βιβλία κι εσύ για την επόμενη επιλογή μας.
Προσωπικά θα χαιρόμουν πολύ αν μας πρότεινες κάποια βιβλία κι εσύ για την επόμενη επιλογή μας.
Καλωσόρισες eva. Χαιρόμαστε που η παρέα μας αποκτά νέα μέλη. Θα περιμένουμε τις προτάσεις σου για βιβλία αφού φαίνεται πως γνωρίζεις καλά το αντικείμενο.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΕΧΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ:
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ (3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΟΧΩΡΙ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ.ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.ΑΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .Α! ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΦΑΛΑΚΡΟ.......................ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΙ!!!!!!!!!ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ (3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΟΧΩΡΙ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ.ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.ΑΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .Α! ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΦΑΛΑΚΡΟ.......................ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΙ!!!!!!!!!ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
mariakefi- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2008
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μαρία, μια και μιλάς για αμμουδιές κι ακρογιαλιές παρόλο που τα σχολεία - για τους καθηγητές τουλάχιστον - άνοιξαν, δε μπορώ να μην κάνω κι εγώ τη σχετική μου αναφορά, κάτι που μέχρι τώρα απέφευγα, για να μη ζηλέψουν όσοι δουλεύουν όλο σχεδόν το καλοκαίρι στην πόλη...
Χαλκιδική, δεύτερο πόδι, οι καλύτερες θάλασσες!
Η Συκιά είναι θαύμα, με μια ατέλειωτη παραλία και μικρά μικρά κολπάκια, Λιναράκι, Κληματαριά κλπκλπ, που τα εξερευνώ ένα ένα αμέσως μετά το σχολείο σε σημείο που αποφάσισα να γίνω...χειμερινή κολυμβήτρια!
Μακάρι να με ξεχνούσαν εδώ!!! Κάνω τις καλύτερες διακοπές μου...
φιλιά και καλή χρονιά
Χαλκιδική, δεύτερο πόδι, οι καλύτερες θάλασσες!
Η Συκιά είναι θαύμα, με μια ατέλειωτη παραλία και μικρά μικρά κολπάκια, Λιναράκι, Κληματαριά κλπκλπ, που τα εξερευνώ ένα ένα αμέσως μετά το σχολείο σε σημείο που αποφάσισα να γίνω...χειμερινή κολυμβήτρια!
Μακάρι να με ξεχνούσαν εδώ!!! Κάνω τις καλύτερες διακοπές μου...
φιλιά και καλή χρονιά
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης