Λέσχη Ανάγνωσης Κομοτηνής - Πρόγραμμα
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Λέσχη Ανάγνωσης Κομοτηνής - Πρόγραμμα
______Ημερομηνία______________________Βιβλίο________________
17 Οκτωβρίου 2008: Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα
12 Νοεμβρίου 2008: Το χαμόγελο του Τούρινγκ
11 Δεκεμβρίου 2008: Από την παράνοια στους αλγόριθμους
15 Ιανουαρίου 2009: Logicomix
12 Φεβρουαρίου 2009: Σχετικά με τον Ροδερέρ
12 Μαρτίου2008: Η επιπεδοχώρα
* Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο καφέ - μπαρ "Ραδιόφωνο" (πλατεία Ειρήνης) και θα έχουν ώρα έναρξης στις 19:30.
17 Οκτωβρίου 2008: Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα
12 Νοεμβρίου 2008: Το χαμόγελο του Τούρινγκ
11 Δεκεμβρίου 2008: Από την παράνοια στους αλγόριθμους
15 Ιανουαρίου 2009: Logicomix
12 Φεβρουαρίου 2009: Σχετικά με τον Ροδερέρ
12 Μαρτίου2008: Η επιπεδοχώρα
* Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο καφέ - μπαρ "Ραδιόφωνο" (πλατεία Ειρήνης) και θα έχουν ώρα έναρξης στις 19:30.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την likan στις Τετ 8 Οκτ 2008 - 18:33, 1 φορά
Καλή Αρχή!
Πωπω!!! Ξεκινάτε βλέπω δυναμικά!
Καλή επιτυχία και στη φετινή προσπάθεια!!
Καλή επιτυχία και στη φετινή προσπάθεια!!
niki- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 08/09/2008
Τόπος : Πεύκη (Αθήνα)
Απ: Λέσχη Ανάγνωσης Κομοτηνής - Πρόγραμμα
Ευχαριστούμε Νίκη. Είσαι ευπρόσδεκτη στις συναντήσεις μας. Τουλάχιστον μία φορά πιστεύω θα τα καταφέρεις να έρθεις! Έχει και η Κομοτηνή τις ομορφιές της. Θα περιμένουμε...
Καλημέρα σε όλους!
Χθες πήρα κι εγώ το βάπτισμα του πυρός... Παραβρέθηκα με πολλά αγαπημένα πρόσωπα στη λέσχη ανάγνωσης Κομοτηνής και πρέπει να πω ότι οι διοργανωτές κάνουν πολύ προσεγμένη δουλειά και το κοινό είναι πολύ θερμό. Νομίζω πως η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο βελτιωμένη.
Νίκη, διάλεξε το βιβλίο που σου αρέσει πιο πολύ και κανόνισε ένα τριήμερο μες στο σχολικό έτος να έρθεις Κομοτηνή διότι πέραν όλων των άλλων, οι τσιπουροποσίες συνεχίζονται...
Ας ξεκινήσει κάποιος τη συζήτηση για την Επιπεδοχώρα σύντομα...
Χθες πήρα κι εγώ το βάπτισμα του πυρός... Παραβρέθηκα με πολλά αγαπημένα πρόσωπα στη λέσχη ανάγνωσης Κομοτηνής και πρέπει να πω ότι οι διοργανωτές κάνουν πολύ προσεγμένη δουλειά και το κοινό είναι πολύ θερμό. Νομίζω πως η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο βελτιωμένη.
Νίκη, διάλεξε το βιβλίο που σου αρέσει πιο πολύ και κανόνισε ένα τριήμερο μες στο σχολικό έτος να έρθεις Κομοτηνή διότι πέραν όλων των άλλων, οι τσιπουροποσίες συνεχίζονται...
Ας ξεκινήσει κάποιος τη συζήτηση για την Επιπεδοχώρα σύντομα...
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Πολύ καλή η πρόταση που κάνει η valiousa στη niki!
Μόνο που όταν το αποφασίσει η niki να πάει στην Κομοτηνή να μας ενημερώσει νωρίτερα, ώστε να πάω κι εγώ ή μάλλον να ξαναπάω, αφού πήγα ήδη...χιχιχιχιχ
http://mathandliterature.blogspot.com/2008/10/blog-post_21.html
Μόνο που όταν το αποφασίσει η niki να πάει στην Κομοτηνή να μας ενημερώσει νωρίτερα, ώστε να πάω κι εγώ ή μάλλον να ξαναπάω, αφού πήγα ήδη...χιχιχιχιχ
http://mathandliterature.blogspot.com/2008/10/blog-post_21.html
Αχ... Κι εμένα μου άρεσε πολύ οφείλω να πω η πρόταση και ευχαριστώ!
Ο λόγος που δεν απάντησα νωρίτερα είναι ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον φαίνεται πολύ δύσκολο... Διότι, όπως καταλαβαίνετε, δεν μου αρκεί μια μέρα για να δω την Κομοτηνή και τους πειρασμούς της (βλ. ρακόμελα στο Ραδιόφωνο..!)
Πάντως (ότ)αν καταφέρω να πάω να είσαι σίγουρη Θεία Νίνα ότι θα ενημερώσω εγκαίρως για να το οργανώσουμε καλά!!
Ο λόγος που δεν απάντησα νωρίτερα είναι ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον φαίνεται πολύ δύσκολο... Διότι, όπως καταλαβαίνετε, δεν μου αρκεί μια μέρα για να δω την Κομοτηνή και τους πειρασμούς της (βλ. ρακόμελα στο Ραδιόφωνο..!)
Πάντως (ότ)αν καταφέρω να πάω να είσαι σίγουρη Θεία Νίνα ότι θα ενημερώσω εγκαίρως για να το οργανώσουμε καλά!!
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τα ρακόμελα δεν τα πίνουμε στο Ραδιόφωνο! Για να φτάσει κάποιος ως τα ρακόμελα πρέπει η βραδιά να προχωρήσει και να ωριμάσει... "Φτιαχνόμαστε" πρώτα στο Ραδιόφωνο με μπόλικη μαθηματική λογοτεχνία και αλλή τόση συζήτηση, στη συνέχεια μεταφερόμαστε για ...ένα μεζέ ( ) και πολύ τσίπουρο σε γνωστό τσιπουράδικο και επειδή η νύχτα είναι μεγάλη στη Κομοτηνή (βόρεια Ελλάδα, άρα και πιο κοντά στο Βόρειο Πόλο ) συνεχίζουμε για ένα ζεστό ρακόμελο αλλού. Ο ύπνος μπορεί να περιμένει...
Νομίζω niki πως σε έπεισα. Ήρθε η ώρα της μεγάλης απόφασης. Προτείνω ταξίδι στη Κομοτηνή για τη λέσχη ανάγνωσης στις 11 Δεκέμβρη (για να ευλογίσουμε και τα γένια μας - μαζί με τα μαλλιά μας- αφού θα έχω τη τιμή να είμαι ο εισηγητής τότε). Σκέψου το και ενημέρωσέ μας για να σου κρατήσουμε δωμάτιο (στο σπίτι μας).
Νομίζω niki πως σε έπεισα. Ήρθε η ώρα της μεγάλης απόφασης. Προτείνω ταξίδι στη Κομοτηνή για τη λέσχη ανάγνωσης στις 11 Δεκέμβρη (για να ευλογίσουμε και τα γένια μας - μαζί με τα μαλλιά μας- αφού θα έχω τη τιμή να είμαι ο εισηγητής τότε). Σκέψου το και ενημέρωσέ μας για να σου κρατήσουμε δωμάτιο (στο σπίτι μας).
Ωωω...! Πραγματικά με συγκινείτε!!
Παραδέχομαι ότι το όλο πρόγραμμα ακούγεται δελεαστικότατο (και μαθηματική λογοτεχνία και μεζές και τσίπουρο και ρακόμελα...), δύσκολα μπορώ να αντισταθώ!
Άλλωστε, όπως και να το κάνουμε, αποτελεί αληθινή πρόκληση: 11 Δεκεμβρίου, καταχείμωνο, κοντά στο Βόρειο Πόλο!!
Χωρίς να υπόσχομαι τίποτα από τώρα, μάλλον θα το τολμήσω..! (Χμμ... Δεν είμαι και τόσο δύσκολη τελικά για εκδρομές..! )
Παραδέχομαι ότι το όλο πρόγραμμα ακούγεται δελεαστικότατο (και μαθηματική λογοτεχνία και μεζές και τσίπουρο και ρακόμελα...), δύσκολα μπορώ να αντισταθώ!
Άλλωστε, όπως και να το κάνουμε, αποτελεί αληθινή πρόκληση: 11 Δεκεμβρίου, καταχείμωνο, κοντά στο Βόρειο Πόλο!!
Χωρίς να υπόσχομαι τίποτα από τώρα, μάλλον θα το τολμήσω..! (Χμμ... Δεν είμαι και τόσο δύσκολη τελικά για εκδρομές..! )
Είναι Πέμπτη!!! Άκυρο... Σνιφ, κλαψ...
Αν γίνει η απεργία...
Μα γιατί κάνετε Πέμπτη τις συναντήσεις
Αν γίνει η απεργία...
Μα γιατί κάνετε Πέμπτη τις συναντήσεις
και για μένα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό με τις Πέμπτες.
Ίσως θα έπρεπε να γίνεται και μια ...δεύτερη "προβολή", μες στο ΠΣΚ για όσους δεν είναι από Κομοτηνή, αλλά θέλουν να παρακολουθήσουν τη λέσχη.
Ειδικά το επόμενο βιβλίο πολύ θα ήθελα να το παρακολουθήσω από τον συγκεκριμένο εισηγητή, που είναι και ειδικός στο θέμα, αλλά δε θα μπορέσω να φύγω από Πέμπτη και θα το χάσω,
Εκτός κι αν προσκαλέσουμε τον κο Συμεωνίδη στη δική μας λέσχη, στη Θεσσαλονίκη...
Δεν είναι κι άσκημη ιδέα, νομίζω.
Εμείς κάνουμε τις συναντήσεις μας Σάββατο και είναι πιο βολικό για τυχόν μετακινήσεις.
Ίσως θα έπρεπε να γίνεται και μια ...δεύτερη "προβολή", μες στο ΠΣΚ για όσους δεν είναι από Κομοτηνή, αλλά θέλουν να παρακολουθήσουν τη λέσχη.
Ειδικά το επόμενο βιβλίο πολύ θα ήθελα να το παρακολουθήσω από τον συγκεκριμένο εισηγητή, που είναι και ειδικός στο θέμα, αλλά δε θα μπορέσω να φύγω από Πέμπτη και θα το χάσω,
Εκτός κι αν προσκαλέσουμε τον κο Συμεωνίδη στη δική μας λέσχη, στη Θεσσαλονίκη...
Εμείς κάνουμε τις συναντήσεις μας Σάββατο και είναι πιο βολικό για τυχόν μετακινήσεις.
και για μένα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό με τις Πέμπτες.
Γιά όλους είναι προτιμότερη η Παρασκευή, ακόμη και για τους εν Κομοτηνεί, μιας και θα δυσκολευτούμε να διατηρήσουμε τις ...τσιπουροσυνήθειες, αλλά αφού υπάρχει πρόβλημα δε γίνεται αλλιώς.
Άσχημη ιδέα δεν είναι σίγουρα, αλλά υπάρχει μία σχετική δυσκολία αφού ο κ. Συμεωνίδης δουλεύει σε γενικές γραμμές και τα Σάββατα Μπορούμε όμως να το κοιτάξουμε και ίσως να βρούμε κάποια λύση
Ας δούμε βέβαια πως θα πάει πρώτα εδώ...
asimeon- Ευθύγραμμο τμήμα
- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2008
Τόπος : Κομοτηνή
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης