Επιτέλους...
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Επιτέλους...
θα γίνω μέλος μιας λέσχης ανάγνωσης Μαθηματικής Λογοτεχνίας!!! Βλέπετε ως μαθητής της Γ Λυκείου, που να βρω ελεύθερο Σαββατοκύριακο για τέτοια...
Όμως ας μείνουμε στο Θέμα: Τα Μαθηματικά--->Έρωτας μεγάλος και παράφορος.... Από την στιγμή που ήρθα σε επαφή με αυτά έχω ενθουσιαστεί... Η σαφήνεια και λιτότητα κυριαρχούν παντού χωρίς όμως να κρύβουν κάτι από την ομορφιά των Μαθηματικών.
Μα το καλύτερο από όλα είναι ότι είναι τόσο απρόβλεπτα αλλά και τόσο καθορισμένα όσο η ίδια η Ζωή.
καλώς σας βρήκα λοιπόν....
Όμως ας μείνουμε στο Θέμα: Τα Μαθηματικά--->Έρωτας μεγάλος και παράφορος.... Από την στιγμή που ήρθα σε επαφή με αυτά έχω ενθουσιαστεί... Η σαφήνεια και λιτότητα κυριαρχούν παντού χωρίς όμως να κρύβουν κάτι από την ομορφιά των Μαθηματικών.
Μα το καλύτερο από όλα είναι ότι είναι τόσο απρόβλεπτα αλλά και τόσο καθορισμένα όσο η ίδια η Ζωή.
καλώς σας βρήκα λοιπόν....
koukourikos- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 07/10/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Απ: Επιτέλους...
Καλωσόρισες φίλε με το περίεργο ψευδώνυμο. Έκανες μία λιτή, αλλά ταυτόχρονα σαφή περιγραφή των μαθηματικών. Καλό ταξίδι στην επιπεδοχώρα...
Απ: Επιτέλους...
Ένα θερμό καλωσόρισμα και από μένα koukourikos!
Είναι πολύ ευχάριστο τόσο νέα παιδιά να ενδιαφέρονται για μαθηματικά και λογοτεχνία, μακάρι να σου αρέσει η 'χώρα' μας και να γίνεις κι εσύ μόνιμος κάτοικος!
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα στη συζήτηση για το νέο μας βιβλίο!
Είναι πολύ ευχάριστο τόσο νέα παιδιά να ενδιαφέρονται για μαθηματικά και λογοτεχνία, μακάρι να σου αρέσει η 'χώρα' μας και να γίνεις κι εσύ μόνιμος κάτοικος!
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα στη συζήτηση για το νέο μας βιβλίο!
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Απ: Ένα θερμό καλωσόρισμα...
Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Είμαι σίγουρος ότι η διαμονή στην Επιπεδοχώρα θα είναι ξεχωριστή!
Συγχαρητήρια σε όλους για την επιλογή του βιβλίου είναι πολύ ωραίο (απ'ότι έχω ακούσει) για να δούμε....
Συγχαρητήρια σε όλους για την επιλογή του βιβλίου είναι πολύ ωραίο (απ'ότι έχω ακούσει) για να δούμε....
koukourikos- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 07/10/2008
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης