Logicomix!
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Logicomix!
Καλησπέρα!
Μόλις γύρισα από την παρουσίαση του Logicomix, με ένα αντίτυπο και μεγάλη ανυπομονησία! Έχω ήδη διαβάσει καμιά 50αριά σελιδές μέσα στον ηλεκτρικό...
Η παρουσίαση ήταν ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη. Παραβρέθηκε μάλιστα ο ίδιος ο Μπέρναρντ Ράσελ, σε μορφή muppet, και έκανε την εισαγωγή (με τη βοήθεια βέβαια του Δοξιάδη...)!!
Για όποιον θέλει να πάρει μια ιδέα, www.logicomix.com και www.ekdoseis-ikaros.gr.
Απολαύστε!
Μόλις γύρισα από την παρουσίαση του Logicomix, με ένα αντίτυπο και μεγάλη ανυπομονησία! Έχω ήδη διαβάσει καμιά 50αριά σελιδές μέσα στον ηλεκτρικό...
Η παρουσίαση ήταν ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη. Παραβρέθηκε μάλιστα ο ίδιος ο Μπέρναρντ Ράσελ, σε μορφή muppet, και έκανε την εισαγωγή (με τη βοήθεια βέβαια του Δοξιάδη...)!!
Για όποιον θέλει να πάρει μια ιδέα, www.logicomix.com και www.ekdoseis-ikaros.gr.
Απολαύστε!
niki- Νέος Πολίτης Επιπεδοχώρας
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 08/09/2008
Τόπος : Πεύκη (Αθήνα)
Απ: Logicomix!
Σ΄ευχαριστούμε πολύ niki!
πολύ θα ήθελα μια λεπτομερή περιγραφή των όσων συνέβησαν...
Ήμουν στο παρά πέντε να έρθω στην Αθήνα, επειδή ξέρω πως οι παρουσιάσεις του logicomix που θα γίνουν στην υπόλοιπη Ελλάδα δε θα είναι του ίδιου "κλέους"!
Τέλος πάντων, θα περιμένουμε τη σειρά μας.
σ' ευχαριστούμε πολύ πάντως
πολύ θα ήθελα μια λεπτομερή περιγραφή των όσων συνέβησαν...
Ήμουν στο παρά πέντε να έρθω στην Αθήνα, επειδή ξέρω πως οι παρουσιάσεις του logicomix που θα γίνουν στην υπόλοιπη Ελλάδα δε θα είναι του ίδιου "κλέους"!
Τέλος πάντων, θα περιμένουμε τη σειρά μας.
σ' ευχαριστούμε πολύ πάντως
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης