Οι ταξιδευτές αναχωρούν...
+6
koukws
xalazia
neBel
nina
LukDag
tsimuha kamikazi
10 απαντήσεις
Flatland / Επιπεδοχώρα :: Αναγνωσεις :: Βιβλία που διαβάσαμε :: Ο ταξιδευτής των Μαθηματικών :: Γενικά
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Είμαι πάντα εδώ!
Καλησπέρα!!!
Δεν είχα αναχωρήσει για γιαλούς και παραλίες... Μόνο πολύ δουλειά+αφόρητη ζέστη. Υποσχεθείτε μου ότι -τουλάχιστον- εδώ, στην Επιπεδοχώρα, δεν υπάρχει θερμοκρασία πάνω από 32 βαθμούς κελσίου, είναι το όριό μου νομίζω... Διάβαζα τις δημοσιεύσεις, αλλά δεν είχα καθαρό μυαλό για να απαντήσω. Τώρα όμως είμαι εδώ για να πω κι εγώ την άποψή μου.
Καλό μας καλοκαίρι και εννοείτε καλή ανάγνωση+συζήτηση!
Δεν είχα αναχωρήσει για γιαλούς και παραλίες... Μόνο πολύ δουλειά+αφόρητη ζέστη. Υποσχεθείτε μου ότι -τουλάχιστον- εδώ, στην Επιπεδοχώρα, δεν υπάρχει θερμοκρασία πάνω από 32 βαθμούς κελσίου, είναι το όριό μου νομίζω... Διάβαζα τις δημοσιεύσεις, αλλά δεν είχα καθαρό μυαλό για να απαντήσω. Τώρα όμως είμαι εδώ για να πω κι εγώ την άποψή μου.
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Απ: Οι ταξιδευτές αναχωρούν...
valiousa έγραψε:Καλησπέρα!!!
χαίρομαι πάρα πολύ που μας δίνεις πάλι το παρόν σου!
Περιμένω τα σχόλια σου για τον Ταξιδευτή, ειδικά για το 6ο κεφάλαιο, ξέρεις από φιλοσοφικής πλευράς...
πολλά φιλιά
Απ: Οι ταξιδευτές αναχωρούν...
Καλό Ταξίδι tsimuha kamikazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να περάσεις τέλεια! Μη μας ξεχάσεις!!!
Τώρα που είμαι εγώ Καβάλα λείπεις εσύ...
Τώρα που είμαι εγώ Καβάλα λείπεις εσύ...
valiousa- Ισόπλευρο τρίγωνο
- Αριθμός μηνυμάτων : 97
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2008
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Flatland / Επιπεδοχώρα :: Αναγνωσεις :: Βιβλία που διαβάσαμε :: Ο ταξιδευτής των Μαθηματικών :: Γενικά
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης